Pelleskop-livet

I fredags

Publicerad 2008-12-10 21:45:03 i Allmänt

Förmiddagsbus med Ying och Peppar på klubben. Vi kallar det träning, men - nåja.





Efter detta var Yingen så upplivad att han på intet sätt tänkte låta sig infångas. Peppar kom så raskt o vänligt och skuttade in i bilen, men Ying gjorde leksprång och busmorrade och skuttade iväg. Matten satte sig vanmäktig i bilen och körde iväg, efter kom Yingen men så fort matten hoppade ur hoppade Yingen iväg. Nästan vorden hundhatare lyckades jag lura in odjuret i agilityhagen, låsa grinden samt medelst ett smidigt stuntmannahopp övermanna gossen Ruda. Som sen fick höra ett och annat om vad som är kul och vad som är kul INTE. Han lyssnade uppmärksamt, betänkte mina väl valda ord i vid pass 1 sekund, skakade sig grundligt och sen var den saken ur världen.

Kommentarer

Postat av: Nilla

Publicerad 2008-12-11 16:05:09

Hej Anna!

Har fått din bloggadress genom Barbro. Har varit in flera gånger och jag bara njuter av dina fina hundbilder. Antingen är du en väldigt duktig fotograf, eller så har du en mycket bättre kamera än vad jag har, eller också båda dera.

Jag har ju också ett gäng hundar. En Golden och två Havanaiser. Brukar också ställa ut en del. Men nu har det varit så mycket annat så det har legat åt sidan. Min ena Havanais är uppe i Hälsingland, ( på tequilavilles kennel)hon har fått två små valpar där. Vi får hem henne i början på nästa år.

Hälsningar kusin Gunilla i Upplands Väsby

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela