Pelleskop-livet

Dagens träning

Publicerad 2008-12-18 21:03:38 i Allmänt

Idag kom tidningen Staffetten, en mycket bra rasklubbstidning. Och som där fanns några staffar som briljerar på appellplanerna här och där slängde jag in båda mina terrierar i lilla bilen och for till klubben för litet träning. Steg 1 i all träning på appellplan med Peppar är: om hindren finns uppställda, ta bort plankor till lagom höjd. Han kastar sig nämligen över dem, UANSETT som det heter, alltså oberoende av vilken höjd de har... Går det så går det, men matte får ont i magen och vidtar numera preventiva åtgärder.







Att kampa är Peppars allra allra bästa belöning! Ibland får han vinna - då tar han ett ärevarv men sen är han kvickt tillbaka. Det är mycket roligare om man är två!!


Vi har börjat på allvar med platsliggningsträning. Hur var det nu igen...?



JAAA! Sååå var det ju!!


"FOT!"






Dagens självporträtt med hund. Jag har blivit väldigt photogénique på äldre dar, om jag får säga det själv. Fast min moatjé ser inte direkt frivillig ut!



I enlighet med Fridas förslag låter jag numera Tigger knycka leksaken mycket oftare, och ibland låtsas jag att jag inte törs ta den ifrån honom. Succé!!












Sen åkte vi hem, Tigger naglade fast sig i golvet och blängde. -Ska vi inte göra NÅNTING ALLS idag?!! Ska vi bara ha så här TRÅKIGT?!!
Men nu är det kväll och jag har just tagit en promenad med De Fyras Gäng igen. Det blåser och är eländigt, så Ying har mest bara haft tråkigt idag. Att aktivera honom inomhus är ett öde värre än döden. Hela han är ett stort VARFÖR...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela