Pelleskop-livet

Lunchpromenad

Publicerad 2008-04-21 13:23:58 i Allmänt

Inte alls fleeceväder idag - i synnerhet som jag kände mig manad att sprinta efter Ying i värsta OS-tempot (100 m), över grästuvor o små bäckar, för att tillhålla honom att när jag säger KOM så menar jag - ja, ni vet. I alla fall inte "spring o jaga rådjur du, gör det för all del". Han såg rätt häpen ut när en matte med illrött ansikte gensköt honom i en kurva och sa en massa fula saker. Men det verkar ha gått upp en talgdank, vi får se hur snart den slockar.

image552

image553
Jazz hittar nåt snusk - låter det bekant?

image554
Platsliggning i grupp kan vi träna alldeles ensamma. Ying är den svaga länken, men nu kan han ligga nästan en minut med matte runt 10 m bort. Det har tagit tid att komma så långt!

image555
Varmt, tycker Jazznik.

image556

- Aha, är det så här du  menar med "kom"!

image557

Alla fick träna litet linförighet och alla tycker att det är en skojig lek.


Kommentarer

Postat av: Linda, Hero & Moa

Publicerad 2008-04-28 19:12:53

Hej!

Haha har du varit ute och sprungit i OS tempo haha.
Härligt väder ni verkar ha. Idag har vi haft väldigt varmt men mulet och några regn stänk här och där men men bor man i norrland så göra man.
Vi har satt in en till blogg på våran sida. Tycker den är lättare en den andra så vi får se om det blir ett byte sedan. Dom kommer att uppdateras båda två en tid framöver och sedan får vi se vilken jag väljer.
Det blir inte mycket bloggande men lite blir det ju. Huvudet är fullt med bröllopsplanering för tillfället. Men hundarna gör ju bus ändå så någrauppdateringarlär det bli.

Ha det så bra
//Linda, Hero & Moa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela