Pelleskop-livet

Återstoden av dagen

Publicerad 2007-09-05 21:14:12 i Allmänt

ägnades åt mys (sudoku-klubben, är den bekant?) och mera träning. Jazz kan nu i handling svara på frågan "var är näsan?" (min alltså), Tigger kan räcka vacker tass som bara den och Ying gör allt som de andra gör och håller dessutom på att lära sig att sitta vackert. Dessutom tränade jag litet apport med Jazz, vill få till ett ordentligt hållfast gripande, så jag drar litet i apportbocken och så får han hålla emot. Vi får se om det kan vara nåt.
Sen har jag talat med en ny instruktör som vi (=Jazz o jag) ska träffa på fredag för att se om vi kan passa i hans grupp, det kan bli spännande. Jag har hört mycket gott om honom men jag vet ju inte om det passar mig... I oktober ska vi i alla fall börja träna för en annan instruktör som Nero och jag brukade träna för, hans stil vet jag att jag gillar men vi får se om det funkar med Jazz. Hoppas det, för i så fall tror jag att det kan bli bra och att han kan hjälpa oss en hel massa. Slutligen har jag tydligen äntligen frågat "rätt person" för det finns visst träningstävlingar på klubben här, en gång i månaden - fortsättningsvis kommer Jazz och jag att stå först i kön till dem!

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2007-09-06 11:24:19

Tyckte väl att det var lite strange att det inte fanns några träningstävlingar att uppbåda i din region.. hi hi HEJA HEJA!! På'et igen bara! När är nästa "prövning"?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela