Pelleskop-livet

Sista sucken

Publicerad 2007-10-16 22:56:11 i Allmänt

Jobb, jobb, jobb - men sen avrundade jag med träning på klubben med Ying och Tigger, som var riktigt duktiga. Tigger är ju världens arbetsnarkoman och går från klarhet till klarhet, men Ying var inte så tokig heller. Bara litet tokig... Han är oerhört tonårsvimsig nu och orkar inte koncentrera sig några längre stunder, men NÄR han väl är med på noterna är han jätteduktig. Båda två börjar bli riktigt hyfsade på "stanna kvar" nu, fast det ryckte i hela Tiggers kropp när löven virvlade omkring!
Sen tog jag en kvällspromenad med Peppar och Jazz. Peppar får alltid gå i sele nu (det lilla han nu går kopplad); har han halsband så triggar det honom att dra värre och värre. Han är ganska mörkrädd och litet tramsig men det går bra att gå  med honom och Jazz tillsammans. Bara nån enstaka gång har jag ensam traskat med alla fyra hundarna, det var INTE nån riktig hit...
Slutligen har jag jobbat litet till med sovande hundar kring mig - nu lägger jag av för dagen och säger god natt.

Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2007-10-17 15:52:01

Hej på er! Du.., vet du vad jag skulle vilja se? En bild med alla dina hundar uppradade med namn under - vet inte om det bara är jag som är trög, men jag har väldigt svårt att komma ihåg vem som är vem osv *fniss* Har lagt in en bunke nya bilder på mina grabbar på bloggen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela