Pelleskop-livet

Bilder

Publicerad 2007-05-23 13:38:47 i Allmänt

Bättre sent än aldrig - här kommer några bilder från vår utflykt 20-nånting:te april. Jag tyckte det var sommar då, men så här i efterhand ser det inte så ut!
image81
Här har vi själva anledningen till att utflyktsmålet är ett utflyktsmål - ett gravröse eller vad det nu heter. Från typ urminnes tider! Kanske litet rubbad av en uppväxt där höjdpunkterna utgjordes bl.a. av att leka gravkull är jag synnerligen begiven på gravplatser, både uråldriga och hyfsat sentida. Att bara lägga handen på en sten i en sån här samling gör att man får tidssvindel!
image82
De runda stenarna, som den här i mitten, visar att det är en kvinna som har gravsatts - den runda formen har tydligen att göra med kvinna/mor (obs! det är därför, och bara därför, jag ser ut som bolla-och-rulla!).
image83
Här får småpojkarna träna både balans och nyfikenhet - se hur Tigger använder svansen för att hålla sig på rätt köl!
image84
Jazz har fått selen på sniskan - det är rätt mycket som är "på sniskan" med den lilla busen ibland. Visst är han ståtlig?
image85
"Det borde vara mera bilder på riktigt fina hundar", säger Jazz, så här kommer en till.
image86
Småpojkarna lever rullan. Påminner om klassikerrullen "Rännstensungar" (helst den nyare versionen, med Cornelis och Anita Lindblom) när sagda barn fraktas ut på landet, i grönskan. "Jag kan gå, jag kan gå!" säger Tigger. "Eh, baddå? hurdå? badårå?" säger Ying.
image87
Bra karl reder sig själv. När matsäcken var uppäten blev det kottar till efterrätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela