Pelleskop-livet

Bilderbok

Publicerad 2007-06-23 18:08:45 i Allmänt

image115

Minsta barnet har varit hemma på permis från Anstalten för Vanartiga Barn - nu har hon återbördats. Synd tycker hundarna, hon är så liten o behändig att snatta glass från.

image116
Ying på promenix, provsmakar allt. Tigger är nyfiken. -Ger ni  han köttbullar, eller?! (Tigger är inte så bra på grammatik, men vi tycker om honom ändå. Litet.)

image117
Olle ska spåra men upptäcker en paparazzo i skogen och glömmer alldeles bort syftet med övningen. Han tycker att vi ska reprisera det hela på tisdag, enär han skall till Salong Berith på måndag kväll. Pudeljäkel!

image118
En Salig Blandning. Tigger har väl hittat nåt ätbart nån annanstans. Kanske rävb*js.

image119
 Vilken kontakt, va! Köttbullekontakt. Observera dess Maskulina Ansikte. Vänligen ge katten i att observera det slarviga vänsterörat.
image120
Nu är det Yings tur att spåra. "Baddå?" -Spåra, så hittar du köttbullar. "Baddådå?" - Köttbullar, du vet. Gott. "Ge mig köttbullar!" - Nej, du måste spåra först. "Baddå?" Und so weiter und so weiter. Jag tror han skrattar demoniskt (muähähähähäää!) inombords och för liksom en logg: "idag bringade jag matte 2,3 dm närmare vansinnets rand". Men det unnar jag honom så gärna.

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2007-06-24 08:15:29

Underbara bilder, men mattes härliga sätt att att förstå sina hundar, ger bilderna det där lilla extra. Tack för morgonens första skratt!! ;-)
kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela