Pelleskop-livet

Meningen med det hele

Publicerad 2007-07-29 23:37:06 i Allmänt

Och jag som tyckte att städningen var jobbig! Tillåt mig presentera:

image129

PEPPAR

Uppfödaren kallade honom Anders, men Anders för mig är bara "Pille", arvtagare till ett hönseri, lång o blond o slängig småskoleklasskamrat. Peppar däremot är formad ungefär som en kanonkula på tillväxt och vad han skulle kunna åstadkomma med ett hönseri vill jag helst lämna därhän. Jazz tycker inte att valpen behöver få nåt namn, för han ska ändå flytta snart. Helst igår. Enligt Jazz alltså, men det var ju ungefär väntat. Det låter jätteroligt när en dvärgpinscher med skånskt idiom fräser "Dra åt helvitte, snorunge!". Ying och Tigger är i stället alldeles utom sig av fröjd - Tigger och valpen leker hemska småpojk-fräs-slagsmål och Ying han vill bara pyssla om, slicka och slaska och dutta. När Peppar sätter alla sina fruktansvärda tänder i Yingens kinder (eller nåt ännu värre, som t.ex. hans sn*pp) säger Ying ungefär bara "knorr" litet lamt. Ying är nog världens snällaste hund.
image130
Här är Peppar med sin mamma Jenna när valparna var 6 veckor.

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2007-07-29 23:46:48

Välkommen lilla Peppar. Så söt och bedårande och tänder som en haj. Min hand har fortfarande röda, fina märken, men det är lika bra man vänjer sig.
Tack snälla A och alla fyrbenta för härlig fikastund under päronträdet. Det uppskattades massor!!
kram, Marie
Ps. Terriern åt av rena förskräckelsen när jag kom hem, han trodde kanske han skulle bli utbytt annars med tanke på alla dofter!! ;-)

Postat av: Sofia

Publicerad 2007-07-30 18:03:10

Ja Carola berättade att det var nån till av hennes valpköpare som gjorde det.
Bissen tycker allt är skitkul, inklusive lydnad... Det svåra är egentligen bara att han ska kunna hålla fokus och inte fladdra iväg. Men det är bara att köra på. Lycka till för er också, och otroligt söt bebisvalp!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela