Pelleskop-livet

Fula ord!!

Publicerad 2007-01-09 13:13:12 i Allmänt

På nåt skumt sätt försvinner alla mina visdomsord! (även de mindre intelligenta inläggen äts upp, det tackar vi för). 


9 jan 2007

Datorer som jäklas, hur roligt är det? Den häringa apparajten vill inte alls godkänna mina skriverier o jag är för slapp för att masa mig upp för trappan till min egen lilla raring. Hur som - sen sist:

Har vi blivit förvisade från hemmet under en halvdag, då for vi först till en närbelägen slalombacke (minus snö, jippi!) för spårläggning och allmän utflykt. Råkallt! För övring borde grenen "spårläggning i slalombackar" platsa bland extremsporterna, pust! Nero o Jazz var jätteduktiga, fast Jazz var litet distraherad av djurlukter markerade han alla apporter tydligt, och Nero var också duktig, när jag väl hade klargjort för honom att jag ville bli upplyst om förekomsten av ev. pryttlar i spåret. Ying fick söka efter gömda människor - när ett barn gömde sig gav han katten i att leta, vi har ju så mycket ungar. Men när jag försvann var han duktig och använde nosen både högt och lågt. Det tar sig!
Nu har Olsson åkt hem till Värmland och här hemma bara regnar det. Igår tog jag de större jyckarna till brukshundklubben för träning, det var jättemycket störningar (strålkastarljus, regn, högtalare med musik, skyddsträning) så vi gjorde bara "enkla" saker, men de skötte sig bra. Jag tränar särskilt att Jazz skall lägga sig - det är alltså inte fråga om nån utsträckt "platsliggning" - han ska bara lägga sig ner, fast det är geggigt som bara den, och stanna där så länge som det tar att sluka en köttbullebit. Ca en halv sekund, kanske, men det är vackert så! Jag menar - hur länge skulle jag vilja ligga på magen i kall blöt lera, NAKEN?! Nej, just det (och i mitt fall skulle jag inte ligga kvar ens för att sluka en köttbulle).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela