Pelleskop-livet

Kort rapport

Publicerad 2007-02-11 14:13:27 i Allmänt

Om gårdagen:
Ying var duktig på lydnaden, om än litet världsfrånvänd som vanligt. Han fick sedan ett godisspår men vill helst bara vinda. Dock fick han ner nosen nån meter då och då, så han är nog inte ett alldeles hopplöst fall!
Nero morskade sig som vanligt och sa att han skulle döda alla andra hundar på kursen. Men det är inte så mycket allvar bakom det (det är t.ex. inte alls svårt för mig att hålla honom och det skulle det definitivt vara om han verkligen menade allvar) och han slutar snart när vi börjar träna. Han klarade det mesta bra, fast ibland har han svårt att koncentrera sig i kylan. Spåret gick förstås strålande, men han har ju mycket träning. Jag märkte att han vimsade litet eftersom det här spåret bara hade fått ligga i 20 minuter.
Jazz började ju viltspårkurs, dvs. spår med bloddroppar och där en rådjursklöv har släpats. Han går som på räls den lille, däremot tyckte han att klöven var rätt rälig första gången han hittade den. Han svalde hårt och tittade åt ett annat håll - den där konstiga apporten tänkte han verkligen inte befatta sig med! Men redan efter den andra spåret tryckte han med nosen på klöven och naggade litet, så den kan nog bli ett ytterligare incitament. Inte för att det behövs egentligen, jag har fullt sjå att hålla honom när han ser att jag sele och lina med ut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela