Pelleskop-livet

VM-guld, VM-guld, VM-guuuuld!!!

Publicerad 2007-08-12 23:34:51 i Allmänt

Eller nja, inte riktigt, men inte långt ifrån - efter en högst medioker insats av der Jazznik und die me myself I lyckades vi skrapa ihop hela 142 poäng i dagens lydnadstävling och därmed ett andra pris (och INTE sista placering, jabbi)!! Så det går åt rätt håll, även om det går sakta och osäkert. Men jag är så väldigt nöjd med och stolt över oss - nu fortsätter vi att träna tills det smäller igen, den 30:e!!
image158
Här får Jazznik träna apport med en mazarinform - apporten på tävlingen var attans tung. Först ville Jazz inte ens ta den, sen tog han den men hamnade mer och mer på sniskan med hela sig tills han slutligen släppte den. Jamen vad tror de - den vägde minst ett kilo!! Bättre så här, fast varför måste han alltid veva med tassarna?!

Jazz blev så trött så trött under lydnadsprogrammet - redan efter platsliggningen fick jag liksom putta o lirka för att han skulle sätta sig upp igen (10 poäng dock, märk väl). På linförigheten skulle jag ha velat ha hunden på en liten kärra och dra honom - ingen geist alls fanns det. "Stackars hund, det är för varmt och kvavt", tänkte jag. Jo pytt, efter vår insats tog vi en sväng upp på agilitybanan. Då fanns där minsann energi!!
Här är ett par bilder från agilityträning på hemma-klubben häromkvällen.
image159

image160

Vidare ett par bilder från samma träning, när Tigger får sig en duvning i linförighetens ädla konst. Det skall böjas i tid, osv., så hoppas vi att det inte blir så krokiga sättanden sen!
image161

image162
Visst är han så söt så man vill äta upp honom?! Duktig också! Pälsen är som marängsmet.

Slutligen en bild på min utsikt när Jazz sitter fot:
image163

"Sluta jävlas med hunden!" säger far min när jag tränar lydnad med någon kuse. Men inte ser han väl ut att vara så jävlad med?

Nu snusas det hej vilt här i sovrummet - Ying på en dyna på golvet (det är litet varmt i sängen nu, tycker han, men han kommer nog upp under natten), Tigger mellan mina knän, Jazz tryckt intill högra benet och Peppar hopkurad intill högerarmen. Eftersom det hela ter sig som en något o-ergonomisk skrivsituation ämnar jag nu snusa en skvätt också, och drömma om lydnadslagrar och glada hundar. God natt!

Kommentarer

Postat av: Marie & Terrierkillarna

Publicerad 2007-08-13 07:12:58

Heja vad ni är bra...!! Nästa gång tar ni ert första 1:a pris! Men du, du måste tala om när ni ska tävla så jag kan följa med och heja!! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela