Pelleskop-livet

Gåta: vad är höjden av synd-om?

Publicerad 2007-08-22 12:55:56 i Allmänt

Svar: en sharpei med sydda ögon, tratt och baksmälla. Synd så det hörs - matte fick knappt en blund i ögonen i natt.
Kl. 11.20 igår hade vi tid på Det Stora Djursjukhuset, runt 12 fick vi komma in för 3 minuters konsultation innan man bestämde sig för att sy upp ögonen (vilket jag redan hade bestämt att de skulle...). Men: det var en enorm kö till operation och bara en person som kunde fixa pej-ögon på plats (samt ytterligare en liten sharpei som behövde korrigeras), så vi fick helt enkelt bänka oss och vänta, med ett varningens ord om att Ying kanske inte alls skulle hinnas med under tisdagen. Suck - så lätt är det inte att fixa valpvakt därhemma o det hele. Nå, vi hade tur och redan vid 3-tiden fick han komma in och vid halvfem kunde vi bege oss hemåt. Med en grinande och bölande pej i buren var det INTE roligt att köra hem, tur att det bara tar knappt trekvart.
När vi kom hem var Ying så trött att han i princip satt och somnade, matte var trött också så vi drog oss tillbaka till stillheten på våra rum och överlät ringträningen i Universitetsstaden åt hussen!! Det hade väl ingen trott, men han hade visst riktigt kul - och att ställa Tigger är också ett rent nöje! Olle o Filippa var mindre nöjda, Olle tyckte inte att det var "nåt-å-hålla-på-me".
Nåja, framåt 9-tiden var Ying uppe och bakis igen - och SOM han kan låta!! Och det fortsatte han alltså med, hela långa natten, gärna åtföljd av kringklampande med tratten på, in i möbler och det hele. Den enda gången han höll sig något så när stilla var när han låg tätt intill mig och liksom trädde upp sin tratt över mitt huvud också, samt grinade. Det blev surround-sound! Inte förrän vid 11-tiden idag föll han till ro, och nu snusar han så gott bredvid Tigger. Måtte han vara gladare när han vaknar!

Kommentarer

Postat av: Hero & Moa

Publicerad 2007-08-22 13:43:40

Heeej!
Tack för hälsningen i bloggen, det gillar vi. Vi trodde ju att ingen läser det där så matte hade ju egentligen tänkt att lägga ner sidan helt.Men nu får den ju vara kvar ett tag till.
Jasså du har jobbiga ögon.Det är inge trevligt. Mig jagar dom med ögondroppar 3 gånger om dagen. Dom kniper jag igen ögat ordentligt.
Idag har syrran varit skit jobbig och matte är ganska ARG. Vi fick vara hemma själva idag för matte praktiserar ju 2 timmar men vi är inte riktigt van det men nu ska det tränas på det. Det hängde ett stort lakan på dörren ute i hallen för att det skulle torka men det tyckte ju dock inte Moa som har rivit sönder det. PLUS att hon har tuggat på mina ögondroppar. MATVRAK kan man kalla henne. Hon tror ju att allt är mat.
Nu ska visst matte städa så nu ska vi gå ut i solen på baksidan och mysa.
Krya på dig
Nosmys
Hero & Moa

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela