Pelleskop-livet

Dagens övningar

Publicerad 2007-08-27 21:11:31 i Allmänt

1. akututryckning för inköp av b*jspåsar. Jag köpte 360 svarta fula och 225 fina färgglada.
2. vila middag. Trött tigger idag.
3. avslutning på valpkursen.
4. cykelmotion med Tigger, det verkar vara hans melodi alldeles.
5. övertalning av hussen att promenixa med Ying. Lyckades!
6. träning o promenad med Jazz. Både läggande o ställande under gång gick alldeles strålande idag, nu kämpar vi med att han ska hålla ihop ett helt långt linförighetsprogram. Jag satte också ihop momenten linförighet, läggande under gång, inkallning och ställande under gång med bara "tillåten" belöning mellan. Massor av köttfärs efteråt, han var riktigt duktig!! Under promenaden tränade jag också på att han ska orka med en lång tråkig raksträcka i llinförigheten, det gick också riktigt bra.

Nu härjar Tigger o Jazz i bokrumssoffan, Peppar ligger på en kudde och tittar förundrat på dem och Ying ser smått förnärmad ut. Dags att lugna killarna innan de blir övertrötta!

Kommentarer

Postat av: Bippa

Publicerad 2007-08-27 21:29:31

Hallojsan därhemma, kul att höra att ni lever än! Nu har lsson och jag gått vår första dag i skolan och åtminstonde det lilla pudelkrypet är fullkomligt utmattat! Vi har fått ett riktigt bra schema - hela måndagen från 8-14 är praktisk med hundarna, tanken är att vi sa ut i skogen och träna spår och sök (kulkulkul!)så det blir nog bra. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen, saknar er kramar Bippa

Postat av: Malin

Publicerad 2007-08-27 22:16:24

Måste säga att du måste göra av med en VÄLDANS MASSA bajspåsar *fnissar* Heja heja! Jag håller tummar & tassar för er den 30:e!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela