Pelleskop-livet

Mera träning

Publicerad 2007-04-25 11:40:52 i Allmänt

I måndags kväll var det dags för Yingens utställningsträning och Jazzens freestyle igen. Ying börjar bli riktigt duktig på att ställa upp sig och att trava - visa tänderna och bli klämd på är ingen hit, han behöver massor av träning! När instruktören skulle gå igenom honom snodde han runt och högg efter henne! Odjur! Då fick han en skarp reprimand, för det var ingen osäkerhetsgrej utan bara tonårsmopserier och så kan vi inte ha det! Två små odjur till bichon frisé var med också, totalt ostyriga men rysligt söta. Jag har aldrig träffat några IRL förr, de ser så menlösa ut på bild, som prydnadshundar, men de här var minsann riktiga hundar som inte hade nån uppfattning om att de skulle vara små och söta!
Sen var det Jazzniks tur att göra freestyleövningar och det gick förstås bra. Han är så uppmärksam och det är inga problem att ha honom lös. Han kunde t.o.m. gå zigzag mellan mina ben - det har jag försökt lära honom i snart ett år utan att lyckas på minsta sätt, men nu gick det så bra så! Men han har också blivit mycket tryggare och säkrare på sig själv.

Kommentarer

Postat av: Olle Olsson

Publicerad 2007-04-25 20:42:33

Lyckliga du som får träffa fina hundar då och då, som omväxling till mina brorsor! Min matte saknar er men själv lever jag livet här borta i Forshaga! Pudelkramar från Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela